Identiteit van Reine de Sabah

Eigenaresse: Hayate Ait Bouzid

E-mailadres: Klantenservice@reinedesabah.com

KvK-nummer: 58581103

Btw-identificatienummer: NL241497504B01

Toepasselijkheid

Als u een bestelling plaatst bij Reine de Sabah, verklaart u dat u akkoord bent met onderstaande Algemene voorwaarden. Wij doen ons best om deze Algemene Voorwaarden onder uw aandacht te brengen. Zo staan ze onderaan elke pagina onder de link: 'Algemene Voorwaarden' en vragen we u tijdens het bestelproces om akkoord te gaan met deze Algemene Voorwaarden.

Prijzen en verzendkosten
Alle genoemde prijzen in onze webwinkel zijn in euro’s en inclusief 21% BTW, maar exclusief verzendkosten. Alle bestellingen boven de 45 euro inclusief BTW verzenden we gratis, voor alle bestellingen onder de 45 euro (inclusief BTW) rekenen we 4.75 euro verzendkosten.
We rekenen geen verpakkingskosten voor verzenddozen en noppenfolie

Op uw verzoek pakken wij cadeaus tegen een kleine vergoeding graag mooi en verrassend voor u in. Hoe hoog deze vergoeding is wordt duidelijk vermeld bij bestelstap 3 van het bestelproces.

Bestellen
U kunt alleen een bestelling plaatsen indien u akkoord bent met de Algemene Voorwaarden.
Wanneer u een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een antwoord van Reine de Sabah op de door u opgegeven e-mailadres met daarin de bevestiging van uw bestelling.

Heeft u een mail niet ontvangen (kijk ook even in uw 'spam-box') neem dan even contact met ons op zodat we het kunnen oplossen. Uw bestelling wordt verzonden zodra uw betaling door Reine de Sabah is ontvangen. Zodra een bestelling is verzonden ontvangt een een mail met daarin een tracktrace-code zodat u zelf uw bestelling kan volgen. Na verzending van uw bestelling hebben wij helaas geen verdere invloed meer op de bezorging ervan en zijn wij afhankelijk van de leveringen en diensten van PostNL. Gelukkig zijn we erg tevreden over deze diensten. Pakketpost wordt over het algemeen de volgende (werk)dag en (heel) soms binnen twee werkdagen aan u geleverd.

Wanneer een artikel niet op voorraad is, dan staat dat aangegeven bij de productinformatie.
Een bestelling die betaald is via i-deal kunt u niet annuleren. Een bestelling die u wilt betalen via voorafbetaling, kunt u annuleren binnen 10 werkdagen. Om uw annulering kenbaar te maken, stuurt u een bericht naar klantenservice@reinedesabah.com

Betalen
U kunt op twee manieren betalen:
1.    Via IDeal. De betaling komt direct bij ons binnen en uw bestelling kan direct verstuurd worden. Een bestelling die betaald is via IDeal kunt u niet annuleren.
2.    Via voorafbetaling. U stort het desbetreffende bedrag op rekening van Reine de Sabah te Amsterdam o.v.v. uw ordernummer. U kunt dit doen via internetbankieren of d.m.v. een overschrijving. Zodra uw betaling op rekening van Reine de Sabah is bijgeschreven zal uw bestelling worden verzonden. Een bestelling die u betaalt via voorafbetaling, kunt u annuleren binnen 10 werkdagen.
Nadat u uw bestelling heeft geplaatst, wordt uw bestelling 10 werkdagen voor u gereserveerd. Wanneer uw betaling dan nog niet door Reine de Sabah is ontvangen dan komt uw bestelling te vervallen.

Herroepingsrecht

Heeft u een product één keer getest en bent u niet tevreden? Dan mag u het binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. We sturen u dan, na overleg, een nieuw product of storten het geld binnen 10 dagen terug op uw rekening. Ongeopende producten mogen natuurlijk altijd teruggestuurd worden. De verzendkosten van deze retourzending zijn voor uw rekening. U bent verantwoordelijk voor voldoende frankering op de retourzending, indien dit niet het geval is, behoudt Reine de Sabah zich het recht voor om de retourzending te weigeren.
Reine de Sabah behoudt zich het recht toe om geretourneerde producten te weigeren of om niet het volledige aankoopbedrag terug te storten indien het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt of door toedoen van de klant of door retourzending beschadigd is.

100% Garantie en tevredenheid
Reine de Sabah streeft ernaar om u, als klant, 100 % tevreden te stellen door middel van onze service en de kwaliteit van onze producten.
Indien u ergens niet tevreden over bent, dan stelt Reine de Sabah het zeer op prijs dat u dit kenbaar maakt via klantenservice@reinedesabah.com
Uiteraard ontvangt u hierop een reactie van ons terug.

Onze procedure
- Als u een klacht hebt laat het ons snel weten. Omschrijf het probleem zo duidelijk mogelijk zodat we u goed kunnen helpen.
- U krijgt uiterlijk binnen drie dagen antwoord van ons. We lossen het dan direct op of je hoort van ons hoeveel tijd we nodig hebben om uw probleem op te lossen.

Intellectueel eigendom
Alle teksten, afbeeldingen, foto’s, ontwerpen, namen, zijn eigendom van Reine de Sabah en mogen niet, zonder schriftelijke toestemming van Reine de Sabah, gebruikt worden door derden voor wat voor doeleinden dan ook.
Op de gehele website en inhoud ervan is copyright van toepassing.