Over Reine de Sabah


Wie is nu eigenlijk de Reine de Sabah? Ik zal mij even voorstellen, ik ben Hayate. 
Een Française met Marokkaanse roots. Als kind ben ik vanuit Frankrijk naar Nederland gekomen en zo kwam ik al vroeg in aanraking met verschillende culturen. 
Andere mensen, andere taal, andere gewoontes... Misschien dat ik daarom nu Antropologie studeer. Mijn nieuwsgierigheid naar hoe mensen leven en doen zat er dus al vroeg in. 
Op de Marokkaanse bruiloften raakte ik gefascineerd door alle kleuren en geuren. De Franse zomers gaven me de liefde voor de natuur. En in Nederland hoorde ik van fair trade. 
Dat daardoor vrouwen een betere positie in de wereld kunnen krijgen en dat kinderarbeid ook in een land als bijvoorbeeld Marokko niet zomaar hoeft te blijven bestaan.
Toen ik wat ouder werd wilde ik van alles weten over schoonheidsproducten. In eerste instantie alleen voor mezelf want welk meisje wil er nou niet mooi uit zien? En liefst zo natuurlijk mogelijk. En toen ik eenmaal ontdekt had dat je door iets moois voor jezelf te doen ook iets moois voor een ander kunt doen wist ik dat dat het was waar ik me op wilde richten: faire producten, eerlijk en heerlijk tegelijk. 
En zo ontstond de Reine de Sabah, de koningin van Sheba. 
Een webwinkel met een Franse naam van de Arabische koningin van schoonheid en intelligentie voor de vrouwen van de Lage Landen. Een mooiere mix is er niet...
 
“Comme si je n’ existais pas,
Elle est passée à côté de moi,
Sans un regard, Reine de Saba,
J’ ai dit Aïcha, prends, tout est pour toi.”

Cheb Khaled
 
Over de webwinkel 
Het doel is om schoonheidstradities uit elk deel van de wereld aan u voor te stellen en met u te delen. 
Onze producten komen momenteel uit twee landen, namelijk India en Marokko. We hopen u met de tijd meer producten uit verschillende landen aan te bieden.
De merken die we momenteel in ons assortiment hebben zijn Diar Argan en Loren Kadi.
 
Diar Argan is een van de eerste Marokkaanse bedrijven dat gespecialiseerd is in de productie, verpakking en export van Eco-gecertificeerde biologische Arganolie en zijn derivaten.
Het gehele assortiment wordt geproduceerd, geoogst en verwerkt in Marokko en is gegarandeerd dierproefvrij.
 
Loren Kadi zet zich in voor de bescherming van het milieu en de biodiversiteit, eerlijke handel en de strijd tegen de uitbuiting van kinderen. Dit vertaalt zich in concrete maatregelen en acties:
Voor cosmetica:
-De producten zijn dierproefvrij
-De cosmetica bevat geen bestanddelen afkomstig van dieren.
-Geen gebruik van minerale oliën en de kleuren zijn voornamelijk plantaardig.
-De gebruikte planten worden handmatig geoogst in de natuur, andere komen uit verantwoordelijke of biologische landbouw.
Voor al onze producten:
- De verpakking wordt teruggebracht tot het absolute minimum en is recyclebaar.
- Kinderarbeid wordt niet getolereerd door de leveranciers.
- Rechtstreekse samenwerking met fabrikanten in een fair-trade aanpak.

Loren Kadi werkt met slechts een klein aantal fabrikanten, men kent de processen en heeft met de tijd een vertrouwensband opgebouwd met de fabrikanten. Loren Kadi deelt kernwaarden zoals productkwaliteit, respect voor het milieu, respect voor vrouwen en mannen. Wanneer u deze producten koopt, helpt u deze relatie in stand te houden...
De producten die we aanbieden van Loren Kadi zijn allemaal volgens Ayurvedische recepten gemaakt. Ayurveda is een gezondheidsleer uit India.
Kenmerken van Ayurveda:
  • Ayurveda is 100% natuurlijk
  • Ayurveda is de oudst bekende geneeswijze
  • Ayurveda verbetert de kwaliteit van leven
  • Ayurveda verhoogt de weerstand
Volgens Ayurvedische begrippen vormen lichaam en geest een ondeelbare eenheid. Ayurveda besteedt veel aandacht aan de verzorging van het haar en de huid.

 

We hopen dat u door het bezichtigen van onze webwinkel een reis maakt door de vele mogelijkheden die de natuurlijke schoonheidsproducten te bieden hebben.
Als u vragen heeft of wellicht feedback wilt geven, kunt u ons altijd mailen.

 

 Reine de Sabah
 KvK: 58581103
 Btw nummer: NL241497504B01
 E-mail: Klantenservice@reinedesabah.com