Het is Cadeaumaand bij Reine de Sabah!

Nu kunt u op een leuke en verantwoordelijke manier cadeaus geven aan de mensen om wie u geeft. Want wat is nu leuker dan een leuk pakketje te geven of ontvangen dat ook nog eens super natuurlijk is!

Reine de Sabah heeft voor ieder wat wils. Zo kunt u uw eigen pakket samenstellen* en voor de mensen die geen keuze kunnen maken uit ons veelzijdige en natuurlijke assortiment, is er de mogelijkheid om een (luxe) pakket te nemen die we zelf voor u hebben samengesteld. Tevens kunt u kiezen voor cadeaupapier dit kost slechts: 2,- euro!  Alle geschenkpakketten worden GRATIS verzonden.

HIER KUNT U DE AL SAMENGESTELDE PAKKETTEN BESTELLEN!

Als u kiest voor cadeaupapier kunt u kiezen uit: Feestelijk of prachtige witte rozen. Dit kunt u aangeven bij uw bestelling onder het kopje 'opmerkingen'. Als volgt: Cadeaupapier: (soort)  Wij zullen het dan zo feestelijk mogelijk maken!

Met deze prachtige actie wenst Reine de Sabah iedereen fijne feestdagen toe.

 * Om uw eigen pakket samen te stellen kunt u een e-mail sturen naar klantenservice@reinedesabah.com met daarin de producten die u wilt en het afleveradres van het pakket. Bij een zelf samengestelde pakket kunt u niet met IDEAL betalen, dit kan slechts via vooruitbetaling. U kunt het desbetreffende bedrag ( Wij maken natuurlijk een goed prijsje voor u) op rekening van Reine de Sabah te Amsterdam met betaalrekening: NL49 INGB 0006 1915 21 storten.

Wat er allemaal in kan in één geschenkpakket:

  • 3 flessen van 210 ml
  • 2 flessen van 210 ml + 2 zepen + 1 crème/masker
  • 1 fles van 210 ml + 2 zepen + 2 crèmes/maskers
  • 1 fles van 210 ml + 5 zepen
  • 5 zepen + 2 crèmes/maskers
  • 8 zepen

Bij twijfel kunt ons altijd mailen naar klantenservice@reinedesabah.com