Media & Reine de Sabah

Op deze pagina lees je verschillende reviews over onze producten, geschreven door de leukste blogs! Heb je een blog en wil je ook op deze pagina staan? Stuur ons dan een mail naar: klantenservice@reinedesabah.com en wie weet kunnen we samenwerken!

 

Meisjehip | Gezichtscremes en Masker

Debbie van Meisjehip heeft drie producten uitgebreid voor jullie getest:

Safran-Papaye Anti-rides remodelant

Masque Lumière Amande&Safran

Baume Extrême Jasmin-Thé vert

klik hier om de hele review te lezen.

 

Project Natural Beauty | Haarolie/masker

Marijke van Project Natural Beauty heeft de haarolie 'Aux 18 herbes' van LorenKadi voor jullie getest. Deze haarolie, dat ook de gebruiken is als haarmasker, is gemaakt van 18 verschillende kruiden. Lees hier verder.


Project Natural Beauty | Rozenwater/tonic

Dit rozenwater is gemaakt van de Rosa centifolia ras, dat zorgt er voor dat dit rozenwater, met zijn rijke, houtachtige geur, zorgvuldig het evenwicht van de pH van de huid herstelt en de spankracht van de huid verbetert door de poriën van de huid strak te trekken. Lees wat Marijke van Project Natural Beauty vond van dit product.


Project Natural Beauty | Favoriete producten 2013 van Marijke

Twee van onze producten zijn verkozen tot favoriete producten van het jaar 2013 door Project Natural Beauty. Wil je weten welke twee producten dat zijn? Lees dan hier verder.


Project Natural Beauty | Nagelverzorging olie

Nagels worden bros en kwetsbaar door heel wat schadelijke invloeden van buiten af. Deze nagelverzorging met arganolie beschermt de nagels en herstelt ze. Samengesteld uit 50%  arganolie, maar ook ricinusolie, tea tree olie en knoflook extract dat de nagels voedt en versterkt! Benieuwd naar de ervaring van Marijke met deze olie? Lees dan hier verder!


Live Life With Beauty | Almond Honey Moisturizer

Scrubben, wie houdt er niet van? Lekker alle dode huidcellen van je gezicht afhalen en weer een zacht en gezond huidje krijgen. Elisanne van Live Life with Beauty heeft voor jullie deze scrub van Loren Kadi getest. Let's find out!


Live Life With Beauty | Argan Bio Ghassoul Masker

Je gezicht kan altijd een lekkere oppepper gebruiken. Met een biologische en natuurlijke masker zoals de Ghassoul masker van Diar Argan lukt dat gemakkelijk. Elissane van Live Life with Beauty heeft voor een tweede keer een prachtig product uit ons assortiment uitgetest voor jullie. Lees hier verder!


Kristelovae | Vivid Vitamins for Hair and Body

Dit innovatieve formule is speciaal ontworpen voor zowel je haar als je lichaam. Een prachtig product, met kleine rode bolletjes, en glittertjes die zorgen voor een oppepper voor haar en huid. Benieuwd naar wat Elvira van Kristelovae vond van dit pracht product? Lees dan hier verder.


Meisjehip | Argan Lipbalsem

Deze Argan Lipbalsem van Diar Argan is door Debbie van Meisjehip verkozen tot Happy product!