Veilig betalen met Easy iDeal

Als betaaldienstverlener moet je aan een aantal hoge eisen voldoen. Qantani (eigenaar van Easy iDeal) voldoet aan al deze eisen, en is in het bezit van alle benodigde licenties en certificaten:

Currence en DNB certificering

currence_idealQantani heeft het certificaat van Currence (organisatie achter betaalproducten zoals iDeal) om iDeal te kunnen aanbieden als Collecting Payment Service Provider (CPSP). Dit betekent dat Qantani volledig voldoet aan alle eisen van Currence met betrekking tot onder andere techniek, veiligheid, acceptatiebeleid en betrouwbaarheid. En tevens een overeenkomst heeft afgesloten met een door Currence gelicentieerde Acquiring Bank voor het afnemen
van iDeal. Daarnaast heeft Qantani een vermelding in het register van De Nederlandsche Bank (DNB) als vrijgestelde betaaldienstverlener. Hierdoor staat Qantani niet onder toezicht van DNB.

Stichting Derdengelden Qantani

Alle gelden van consumenten en bestemd voor de online ondernemingen, worden ontvangen op en uitbetaald vanaf de Stichting Derdengelden Qantani rekening. Dit om te waarborgen dat de gelden te allen tijde ‘veilig’ gesteld zijn, indien de Besloten Vennootschap onverhoopt in de problemen raakt. Het bestuur van Qantani is gescheiden van het bestuur van de Stichting Derdengelden Qantani. Het bestuur zorgt voor de controle op de naleving van de doelstelling van de Stichting en controleert de correcte werking van de stichting.

Beveiligde verbinding

secureQantani heeft een “Extended Validation Certificate” (EV-SSL verbinding), dat ziet u aan de groene adresbalk in uw browser. Daarbij worden uw gegevens versleuteld verstuurd over het internet.