Artic Gezichtsscrub

Exfoliërende gezichts-scrub

Deze gezichtsscrub voor de vette en gecombineerde huid is gemaakt van Sophora Japonica, Artic frambooszaden en Bisabolol. Deze ingrediënten verwijderen op zachte wijze dode huidcellen. Ze vernieuwen en herstellen de huid, voegen voedingsstoffen toe aan de huid, stellen de huid in staat om te ademen en maken de huid zacht en soepel.

http://reinedesabah.com/169-thickbox_default/gezichtsscrub-.jpg

Zachte verzorging voor de huid

De nieuwe Gezichtsreinigingslijn Natural & Organic van Natura Siberica is gemaakt van biologisch en natuurlijke ingrediënten die allen het ICEA en EOBIO keurmerk dragen. Deze gezichtsreinigingslijn bereiden de huid goed voor op de volgende fases van huidverzorging en verhogen de effectiviteit ervan en is speciaal ontwikkeld voor een zachte reiniging van de huid. Zonder parabenen, SLS, kunstmatige geur – en kleurstoffen. Hypoallergeen.

Het extract van de Sophora Japonica bevat 30% vitamine P, deze vitamine zorgt voor een versnelde huidvernieuwing en regelt de lipide balans in de huid.

Artic frambooszaden masseren en zuiveren de huid zorgvuldig.

Bisabolol geneest en kalmeert de huid. Het legt een goede basis voor de volgende fasen in het huidverzorgingsplan, die hierdoor maximale effect sorteren.

Inhoud: 150ml