Shampoo gevoelige hoofdhuid (400 ml)

Natura Siberica heeft  speciale zorg shampoos ontwikkeld voor dagelijkse gebruik. De reinigingsformules op basis van plantaardige aminozuren, reinigen het haar zorgvuldig zonder dat de natuurlijke beschermingslaag van het haar wordt beschadigd en gaat verdroging van de hoofdhuid tegen. Deze shampoo is uitermate geschikt voor de gevoeligste hoofdhuid. De hoofdingredienten in deze shampoo zijn Chereda (Bidens Tripartita) en Solodka (Glycyrhiza Glabra Vis) verwerkt. Chereda is een natuurlijke kruid dat het haar op een veilige en milde manier verzorgt. Solodka (Glycyrhiza Glabra Vis) staat bekend als natuurlijke schuimbasis vervangend voor de schadelijke SLS. Deze natuurlijke schuimbasis is niet irriterend, zelfs niet voor de meest gevoelige hoofdhuid.

http://reinedesabah.com/161-thickbox_default/shampoo-gevoelige-hoofdhuid-400-ml.jpg

Biologische & natuurlijke shampoo

Uw haar krijgt het beste uit de natuur

De vernieuwde lijn "Natural & Organic"  van Natura Siberica is een shampoolijn gebaseerd op natuurlijke en biologische ingrediënten. Alle shampoos dragen het Europese ECO BIO keurmerk van ICEA cosmetica.

Vrij van siliconen, parabenen, olieproducten en kunstmatige kleurstoffen

Ten minste 95% van de ingrediënten zijn van plantaardige oorsprong

Gecertificeerde biologische oliën en extracten

Dermatologische testen in laboratoria van de universiteit van Ferrara hebben de effectiviteit bewezen (www.consorzioferrararicerche.it )

Inhoud: 400 ml