Winter Handcreme

De harde wintertijden zullen uw handen extra beschadigen, daarom heeft Natura Siberica een krachtige en natuurlijke handcrème ontwikkeld speciaal voor in de winter Deze natuurlijke kracht zit vol met Siberische kruiden en biologische extracten en zullen uw handen tegen de kou beschermen en ze op intensieve wijze voeden.

http://reinedesabah.com/170-thickbox_default/winter-handcreme.jpg

In winkelwagen

Bescherming & Voeding

Uw handen krijgen het beste uit de natuur

Je handen zijn het eerste wat opvalt, daarom is het van groot belang dat we onze handen ook verzorgen en verwennen tijdens onze dagelijkse verzorging. Een van de grootste schoonheidszorgen onder vrouwen tegenwoordig, is de angst voor oude handen. Omdat handen de werkelijke leeftijd verraden. Daarom is het van groot belang om vroegtijdig te beginnen met het aanbrengen van een zachte vocht inbrengende crème op uw handen na iedere wasbeurt. Water en reinigingsmiddelen onttrekken namelijk vocht en vet aan de huid, die de huid niet zelf zo snel kan vervangen. Natura Siberica heeft daarom een biologische en natuurlijke lijn van handverzorgingsproducten ontwikkeld die de huid van de handen intensief hydrateren en vitaal houden.

 Dit unieke recept bevat Goudwortel en Daurian Rozenolie; geen betere behandeling voor het verbeteren van de beschermingsfunctie van de huid en huidteint.

Witte Siberische mos extract beschermt de huid effectief tegen klimatologische omgevingsinvloeden, terwijl de D-panthenol de huid op een actieve wijze hydrateert en voedt.

Inhoud: 75ml