Dagelijkse bescherming handcrème

Deze natuurlijke lichte handcrème van Natura Siberica voor de dagelijkse bescherming van uw handen is gemaakt op basis van Siberische Lijnzaad en Cedermelk. Deze geneeskrachtige planten en biologische extracten voeden en hydrateren de handen op intensieve en actieve wijze.

http://reinedesabah.com/171-thickbox_default/dagelijkse-bescherming-handcreme-.jpg

Dagelijkse bescherming

Uw handen krijgen het beste uit de natuur

Je handen zijn het eerste wat opvalt, daarom is het van groot belang dat we onze handen ook verzorgen en verwennen tijdens onze dagelijkse verzorging. Een van de grootste schoonheidszorgen onder vrouwen tegenwoordig, is de angst voor oude handen. Omdat handen de werkelijke leeftijd verraden. Daarom is het van groot belang om vroegtijdig te beginnen met het aanbrengen van een zachte vocht inbrengende crème op uw handen na iedere wasbeurt. Water en reinigingsmiddelen onttrekken namelijk vocht en vet aan de huid, die de huid niet zelf zo snel kan vervangen. Natura Siberica heeft daarom een biologische en natuurlijke lijn van handverzorgingsproducten ontwikkeld die de huid van de handen intensief hydrateren en vitaal houden.

Natura Siberica heeft Cedarmelk, Noordelijke Bergframboos, Siberische lijnzaadolie en Altai honing gecombineerd, voor een natuurlijke kracht dat ten goede komt aan de schoonheid van uw handen. De extracten van deze geneeskrachtige planten zijn goed voor een zachte verzorging van de huid, waardoor huidveroudering voorkomen wordt en zorgt ervoor dat de handen glad en fluweelzacht aanvoelen. De crèmes zijn bovendien verrijkt met vitamine E, A, F en B6, die van belang zijn voor de gezondheid en natuurlijke schoonheid van uw huid.

Cedermelk verzadigt de huid met noodzakelijke aminozuren, onderhoudt de actieve stofwisseling in cellen en verbetert de huidelasticiteit en soepelheid.

Siberische lijnzaadolie voedt de huid en heeft een helende werking.

Vitamine E vertraagt huidverouderingsprocessen