Dikke Siberische witte lichaamsboter

De producten in de anti-age lichaamsverzorgingslijn van Natura Siberica zijn speciaal ontwikkeld om de huid te vernieuwen, te herstellen en de huid glad en soepel te maken. De rijpere als jonge huid krijgt haar schoonheid en gezondheid terug.

http://reinedesabah.com/173-thickbox_default/dikke-siberische-witte-lichaamsboter-.jpg

De Bijenwas in deze lichaamsboter heeft unieke verzachtende eigenschap en wordt ontzettend goed geabsorbeerd door de huid, waardoor de huid glad en zacht wordt. Aan de pure bijenwas zijn acht verschillende natuurlijke oliën van Siberische planten toegevoegd. Deze unieke combinatie zorgt voor de meest effectieve hydratatie en intensieve voeding van de huid en elimineert cellulitis.

Uw lichaam krijgt het beste van de natuur

  • Speciaal voor de rijpere huid
  • Verhoogt de regeneratieve vermogen van de huid
  • Stimuleert de celstofwisseling
  • Draagt bij aan het vertragen van het huidverouderingsproces
  • Geeft de huid stevigheid en frisheid

Siberische Cederolie en Rode Jeneverbesolie verbeteren de bloedcirculatie en nemen zwellingen weg. Siberische Cederolie verjongt, verbetert de elasticiteit en egaliseert de teint.

Altai Duindoornolie en Cloudberry olie vernieuwen en beschermen de huid op actieve wijze tegen vrije radicalen waardoor de huid fluweelzacht aanvoelt.

Bos Salieolie voedt de huid op intensieve wijze.

Daurian Rozenolie vormt en verstevigt de huid.

Witte Lijnzaadolie geeft de huid een enorme boost aan vitamine E en verlicht huidirritaties.

Ook bevat deze lichaamsboter van Natura Siberica Limonnik Nanai extract, die bekend staat om de hoge concentratie aan vitamine C.