Aux 18 herbes

Ayurvedische Haarolie - Restructurend en Herstellend, 100% natuurlijk

http://reinedesabah.com/75-thickbox_default/haarverzorging-met-18-kruiden-ayurvedische-olie-restructurend-en-herstellend-100-natuurlijk.jpg

De voordelen van deze natuurlijke Ayurvedische haarverzorging:

In India staat deze haarverzorging onder meer bekend als een uitstekende behandeling tegen haaruitval en de goede bescherming van het haar. 

De beste planten uit de ayurvedische farmacopee zorgen voor een maximaal effect van deze behandeling:

de combinatie van Amla, Bhringraj en Neem behandelt de hoofdhuid: het zuivert, stimuleert en activeert de haarzakjes, vertraagt het grijs worden, brengt de talgproductie in balans en voorkomt roos.

Mint, Kamfer en Eucalyptus stimuleren de bloedsomloop en kalmeren de geest. Rozemarijn en Basilicum zorgen voor een natuurlijk beschermlaagje om het haar te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het haar wordt gladder, zachter en lichter. 

Instructies voor het gebruik van deze natuurlijke ayurvedische haarverzorging:

Breng de olie met een wattenschijfje of vingertoppen aan op de hoofdhuid en masseer het lichtjes in. Herhaal dit nogmaals maar masseer de olie dan ook over de gehele lengte van het haar in. Laat het minstens 30-60 minuten inwerken, het beste kunt u het een hele nacht laten inwerken. Was het haar 2 maal met shampoo en gebruik een conditioner. Herhaal dit 1-2 keer per week.

Lees de review van Project Natural Beauty over dit product

 INCI ingrediënten van deze natuurlijke ayurvedische haarverzorging: Sesam indicum oil, Olea Europaea Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Simmondsia Chinensis Oil, Bhringraj (eclipta alba), Mentha piperita olie, Centella Asiatica, Neem olie (Azadirachta indica), Amla (Emblica officinalis ), Rosmarinus officinalis, Camelia Sinensis, Aloe barbadensis, Kapoor Kachari (hedichium spicatium), Cinnamomum Kamfer olie, Tea Tree Oil (Melaleuca alternifolia) olie Henne (Lawsonia inermis), Eucalyptus bolletjes olie, Cymbopogon flexuosus olie, mentha viridis olie , Ocimum basilicum olie.

Gewicht / Inhoud: 100 ml

© 2013, Reine de Sabah